16 december 2022

Wij zijn klaar voor de toekomst

Wij zijn het jaar goed gestart in onze gloednieuwe burelen. Het kantoorgebouw bevindt zich op dezelfde site als onze oude burelen. Om de klanten een goede service te blijven bieden, was er dringend nood aan vernieuwing.

De nieuwe burelen

De nieuwe burelen zijn ruim en helemaal klaar voor de toekomst. De buitenzijde van het nieuwe gebouw bevat “betonnen lamellen” die naar de betonafdeling verwijzen. De gevelsteen werd exclusief voor dit project geproduceerd, en weerspiegelt in combinatie met het beton de kleuren van ons bedrijf. De binnenzijde heeft knappe pareltjes zoals een trap afgewerkt met keramische tegels, tegels die doorlopen in het plafond, een inkom met een eyecatcher van gebrand hout en ook de vergaderzalen hebben elks hun eigen karakter.

Een inspirerende site

Wat we niet mogen vergeten, is het mooie uitzicht over de gehele site. Naast het design is er ook gekozen om het gebouw van allerlei technieken te voorzien om het binnencomfort te garanderen. Met deze burelen kunnen wij er volop tegenaan! Ondertussen zijn we ook volop gestart met het vernieuwen van de toonzaal. Deze toonzaal zal later in het voorjaar volledig klaar zijn… Spannend!!