Dromen, bouwen, wonen, doe je met Janssens & Zonen NV.

Bel ons op 03 313 03 51

Bestelling Offerte

Ytong

Ytong is een volledig bouwsysteem waarmee elke woning van kelder tot dak kan opgetrokken worden. Het biedt een antwoord op alle moderne vereisten voor het bouwen van uw woning. Het voldoet zonder problemen aan de EPB isolatie-eisen en is het ideale product om constructies met EPB-aanvaarde bouwknopen op te trekken zonder koudebruggen.

Ytong is een licht bouwmateriaal gemaakt uit kalk, cement en zand dat voor meer dan de helft bestaat uit miniscule versteende, met lucht gevulde cellen. Deze stilstaande lucht geeft cellenbeton zijn opvallende en unieke producteigenschappen op het gebied van thermische isolatie, warmte-accumulatie, vochtongevoeligheid en brandwerendheid. Het is met andere woorden een materiaal dat tegelijkertijd dragend en isolerend is. Men kan er massieve muren mee optrekken of dubbele muren met een luchtspouw. Het klassieke probleem van slecht geplaatst isolatiemateriaal is daarbij onbestaande.

Voor het optrekken van passiefhuizen zijn de Ytong Low Energy blokken van 50 cm een ideale oplossing. Ook de wandoplossingen met bijvoorbeeld de combinatie Ytong + Multipor bieden kwalitatief hoogstaande mogelijkheden om te voldoen aan de huidige en toekomstige eisen inzake isolatie en energieverbruik.

Steeds vaker doen traditionele bouwondernemers beroep op kimblokken om koudebruggen te voorkomen. De blokken bezitten de nodige thermische isolatie en zijn tegelijkertijd voldoende dragend voor het optrekken van gebouwen met verschillende verdiepingen. Wij hebben hiervan een mooi gamma in ons depot staan.

‚ÄčOp zoek naar de beste prijzen? Wij helpen u graag verder!

Klik hier voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.