Dromen, bouwen, wonen, doe je met Janssens & Zonen NV.

Bel ons op 03 313 03 51

Bestelling Offerte

Voegmortels

Het voegwerk heeft een grote invloed op het uitzicht van je bouw. Bovendien bevordert het de duurzaamheid van het metselwerk. De voegen zijn waterwerend: beperkt vervuiling en de vorming van uitbloeiingen.

Wij werken met twee verschillende leveranciers:


Seifert heeft een zeer ruim kleurenassortiment: meer dan 80 kleuren in voorraad. De standaardkleuren, die u hieronder ziet staan, hebben wij op stock staan. De overige kleuren kunnen we bestellen en daarvoor mag je een week levertijd rekenen. Op eenvoudige aanvraag maken zij ook andere kleuren: reeds meer dan 10.000 kleuren geproduceerd, verkrijgbaar vanaf 4 zakken van 25 kg, dus min. 100 kg.

Onderstaande kleuren hebben wij op stock staan. Let op: de kleuren kunnen verschillen met de werkelijkheid! De overige kleuren kan u steeds bestellen. Hiervoor mag u voor de meeste een week levertijd rekenen.

930 931
939 938
935 934
919 905
916 917

Weet u de naam van uw gevelsteen, maar twijfelt u over de kleur van voegmortel? Via deze link kan u “kleur op kleur of toon op toon” vinden.


Weber ter.brick heeft 26 verschillende standaardkleuren op stock. Deze kan u bij ons bestellen of u kan een staal aanvragen van een bepaalde kleur. Zo kan u eerst vergelijken of de kleur bezichtigen. De levertijd bedraagt ongeveer één week.


Voor meer info omtrent kleuren, verbruik, toepassingen, … kan u hier klikken.

​Op zoek naar de beste prijzen? Wij helpen u graag verder!

Klik hier voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.