Dromen, bouwen, wonen, doe je met Janssens & Zonen NV.

Bel ons op 03 313 03 51

Bestelling Offerte

Tuinafwerking

Boordstenen

Boordstenen zijn ideaal om uw tuin of uw terras af te boorden. Wij hebben zowel de standaard boordstenen als de Wirtz boordplaten op stock. Houdt u toch niet van een zichtbare boord? Dan is inviso misschien wel de oplossing voor u! Dit is namelijk een verdoken boordsteen die zich gemakkelijk laat plaatsen. Wenst u toch liever palissades, L-stenen of stapelstenen te gebruiken? Geen probleem! Ook deze producten hebben wij in ons assortiment zitten. Meer info vindt u bij onderstaande leveranciers:

Marshalls · Marlux · Ebema


Afvoergoten

Vandaag de dag is de tuin een verlengde van de woonkamer. Als u ’s avonds na een zware werkdag nog even wil genieten van de zon, kunnen wij ons voorstellen dat u liefst zo weinig mogelijk onderhoud heeft aan uw tuin. Een afvoergoot is hiervoor een handige tool! Het vangt niet alleen het regenwater op, maar ook als u uw terras snel even wil poetsen met een aftrekker, kan dit water opgevangen worden in de afvoergoot. Tegenwoordig heeft Aco een uitgebreid assortiment aan goten beschikbaar. Wenst u een traditionele goot of heeft u toch liever een stijlvol model in bijvoorbeeld de kleur antraciet? Voor elk type stijl kunnen wij samen met u kijken wat de mooiste en interessantste optie voor uw terras of oprit is. Kom gerust langs in onze toonzaal!


Euroline gietijzer:
goed voor zwaardere verkeersbelasting

Euroline inox:
geborsteld roestvrij staal

Euroline discreet:
discrete waterafvoering


Betonplaten en muurpalen

Wilt u graag een afscheiding maken in uw tuin? Dan zijn betonplaten een handige manier om dit op een snelle manier te verwezenlijken. Naast de standaardbetonplaten is het ook mogelijk om een betonplaat in een kleur of zelfs met een motief te kiezen. Om enkele ideeën op te doen, kan u terecht bij BAJ.Muurkappen

Heeft u een plat dak? Of een tuinmuur die afgedekt dient te worden? Dan is een muurkap het product dat u nodig heeft. In ons assortiment hebben wij betonnen muurkappen van Dautzenberg en IBeton. De muurkappen van Dautzenberg zijn mooi afgewerkt in een gladde beton, terwijl de muurkappen van IBeton deze afwerking niet hebben. Naast beton kunnen wij ook muurkappen in natuursteen of keramisch materiaal aanbieden. Zoals u ziet, zijn er verschillende mogelijkheden om de stijl van uw woning of uw tuin in een mooi geheel door te trekken.


​Op zoek naar de beste prijzen? Wij helpen u graag verder!

Klik hier voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.