Dromen, bouwen, wonen, doe je met Janssens & Zonen NV.

Bel ons op 03 313 03 51

Bestelling Offerte

Terrastegels en klinkers

Heeft u een moderne woning? Of is uw woning toch eerder wat landelijk? Met een oprit of een terras kan u deze stijl simpelweg doortrekken naar buiten. Als u klinkers met getrommelde kanten kiest, gaat u voor een bijzonder rustiek karakter, terwijl een klinker met rechte kanten eerder een strak en hedendaags uitzicht geeft.

Bij klinkers wordt er ook qua materiaal een onderscheid gemaakt. U kan kiezen tussen betonklinkers of kleiklinkers. De slijtvastheid van betonklinkers is afhankelijk van de minerale laag. Hoe beter deze laag, hoe langer de klinker de kleur zal behouden. In tegenstelling tot beton is klei een volledig natuurlijk product. Deze klinkers zijn namelijk gebakken (zoals een gevelsteen) en behouden hun mooie kleur doorheen de jaren.

Als u liever geen klinkers plaatst op uw terras, kan u opteren voor een terrastegel. U heeft de mogelijkheid tussen beton, natuursteen of keramische tegels. Natuursteen is zoals de naam het al zegt, een natuurlijk product, weliswaar met een unieke uitstraling. Elke tegel heeft een ander karakter. Afhankelijk van de herkomst van de natuursteen is de porositeit hoger of lager. Keramische tegels zijn in tegenstelling tot natuursteen en beton kleurvast. Deze tegels bevatten ook een antislip laag om het uitschuiven te voorkomen. Als u het karakter van binnen naar buiten volledig wil doortrekken, is dit mogelijk door een tegel te kiezen waarvan een buitenvariant beschikbaar is.

In onze toonzaal bent u steeds welkom om de mogelijkheden te bekijken.

‚ÄčOp zoek naar de beste prijzen? Wij helpen u graag verder!

Klik hier voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.