Dromen, bouwen, wonen, doe je met Janssens & Zonen NV.

Bel ons op 03 313 03 51

Bestelling Offerte

Siergrind

Bent u op zoek naar siergrind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment waaruit u kan kiezen. Een aantal soorten volgen wij op stock, denk maar aan dolomiet, nero basalt, grijze gravier, etc. Deze kunnen wij ofwel los storten ofwel in bigbag bij uw thuis afzetten. De meerderheid dienen wij vooraf te bestellen en zijn vooral verkrijgbaar in bigbags. De verschillende maten en kleuren kunnen jullie in onze toonzaal bekijken.

Siergrind wordt meestal in honingraten gelegd. Dit zijn kunststof grindmatten waarin de grind stabiel komt te liggen. Deze matten bevatten ook een geotextiel (in de volksmond ook wel eens worteldoek genoemd) die het onkruid tegen houdt.

Schanskorven bieden een leuk alternatief voor de traditionele haag of omheining. Uw tuin krijgt meteen een heel andere sfeer! De korven kan u vullen met keien die ook beschikbaar zijn in verschillende maten en kleuren. U bent steeds welkom in onze toonzaal om een kijkje te komen nemen!


Kies hieronder de gewenste verdeler om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Indien u vragen heeft of graag een bestelling wil plaatsen, aarzel niet om ons te contacteren.

‚ÄčOp zoek naar de beste prijzen? Wij helpen u graag verder!

Klik hier voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.