Dromen, bouwen, wonen, doe je met Janssens & Zonen NV.

Bel ons op 03 313 03 51

Bestelling Offerte

Riolering

PVC buizen en hulpstukken

Wij hebben een groot assortiment pvc-materiaal op stock: pvc-buizen met hun hulpstukken. Deze materialen kan je in de kleur grijs of roodbruin verkrijgen. De grijze kleur wordt genomen voor proper water, de kleur roodbruin voor vuil water. Uiteraard hebben we deze in de verschillende diameters ter beschikking staan. (diameter 110 tot 400 mm)Toezichtputten

Aangezien er in een riolering steeds bezinking aanwezig is, waardoor er zal moeten worden gereinigd, zijn inspectieputten een onmisbaar deel van een rioleringsstelsel.

In ons assortiment hebben we betonnen- en pvc toezichtputten. Onze standaard pvc toezichtput (315 mm) hebben we steeds uit voorraad leverbaar. Deze heeft een hoogte van 50 cm en een in- en uitgang van 110 of 125. Tot slot kan je opteren voor een geurafsluiter. Toezichtputten met meerdere aansluitingen en diameters kunnen wij op maat voor u laten maken.

Tot slot hebben wij ook ophogingen.

Buiten

Binnen

E48

48x48

40x40

E58

58x58

50x50

E72

72x72

60x60


Filters

Voor een optimaal gebruik van uw regenwaterinstallatie, is een goede waterkwaliteit essentieel. Kiest u voor een betonnen put, dan wordt de zuurtegraad van het regenwater geneutraliseerd. Dat heeft een gunstig effect op uw leidingen en toestellen. Door een filter in de put te plaatsen, verbetert u de kwaliteit van het regenwater nog meer. Wij hebben een betonnen filter van 60x60x3 hoog op stock staan. Deze filtert een oppervlakte van 150m².

Voor meer info kan u de technische fiche raadplegen.


Devabox

De Devabox wordt op een stabiele ondergrond waterpas gemonteerd voor de regenwaterput. Regenwater komt langs de inloop binnen en valt door de mazen. Vandaar loopt het zuiver water naar de regenwaterput. Het vuil bovenop de filter spoelt weg bij een hevige regenbui en het filterelement reinigt zichzelf.


Devamax

Een efficiënte regenwaterfilter is onontbeerlijk als regenwater voor toiletten, wasmachine, tuin en schoonmaak moet dienen. De gepatenteerde Devamax staat op één lijn met inloop
en overloop gemonteerd op het mangat boven de regenwaterput. Regenwater komt langs de inloop binnen. Het slib, dat meestal voor verstopping zorgt van de regenwaterfilter wordt eerst opgevangen in het bezinkbakje vooraan op het filteroppervlak. Vervolgens loopt het regenwater door de mazen van de filter in de put.


Betonnen buizen

We hebben eerste keus buizen en tweede keus buizen op stock staan. De buizen van eerste keus hebben een lengte van 1 m en hebben we in diameter 40 en 50. Je kan ook eerste keus buizen van 2.5 m (benor gekeurd) bestellen.

Onze tweede keus buizen hebben een lengte van 2.50 m en zijn voorzien van een dichting. Deze hebben een diameter 40 of 50. Wilt u graag een ander formaat of heeft u vragen, contacteer ons gerust.


Deksels

Deksels hebben we in verschillende materialen en formaten op voorraad staan.

Ons assortiment bestaat uit aluminiumdeksels, gietijzeren deksels, klasse A, pvc deksels open en gesloten,…

​Op zoek naar de beste prijzen? Wij helpen u graag verder!

Klik hier voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.